Encyklopedia gotowania. Gotowanie na parze Bolesław Pilarek Z różnych technik przygotowania posiłków żywieniowcy szczególnie zalecają gotowanie na parze. Sporządzane w ten sposób potrawy pod względem zawartości witamin i minerałów są najwyższej jakości, jako że ten proces ogranicza ich degradację. Ważne jest także to, że posiłki gotowane na parze nie wymagają użycia tłuszczu.Z tych ważnych powodów przygotowaliśmy tomik zawierający ponad 60 receptur na potrawy, których przyrządzenie wymaga użycia tylko specjalnego trzyczęściowego garnka. Link: olx.pl/oferta/CID751-IDgETb3.html
Wyprzedaż kolekcji książek - Kuchnia polska i inne Wyprzedaż kolekcji książek - Kuchnia polska i inne.
Kuchnia polska Ewa Aszkiewicz - 5 zł,
Lepiej jesz, lepiej się czujesz - 19 zł
Kuchnia polska Małgorzata Caprari - 5 zł,
Kuchnia włosko-polska i polsko-włoska Małgorzata Caprari - 5 zł,
Encyklopedia gotowania, gotowanie na parze Bolesław Pilarek - 7 zł, Włoskie smaki - 8 zł,
Sosy 100 najlepszych przepisów Silvia Faller, Monika Cremer - 5 zł,
Kuchnia bezmięsna Małgorzata Caprari - 6 zł,
Tabele kalorii Claudia Daiber - 3 zł.
Możliwość odbioru w Tarnowskich Górach po wcześniejszym umówieniu się.
Przy wysyłce dodatkowy koszt 9,90 zł.
Zapraszam na inne ogłoszenia pod tytułem: Wyprzedaż kolekcji książek - …, lokalizacja: Tarnowskie Góry. Przy chęci zakupu kilku kompletów możliwy większy rabat i niższe koszty wysyłki.
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDgfUMF.html
zanotowane.pldoc.pisz.plpdf.pisz.plkava.keep.pl
|