Encyklopedia Gotowania - Potrawy z warzyw B. Adamczewska Sprzedam książkę Potrawy z warzyw. W książce można znaleźć przepisy na warzywne dodatki do mięs, ryb i jaj, takie jak fasolka szparagowa na kwaśno, brokuły zapiekane z camembertem i8 migdałami, jarmuż z jabłkami, a także takie, które stanowią danie główne, jak pietruszkowe placuszki czy dynia zapiekana z sosem mięsnym.
Stan bardzo dobry. Link: olx.pl/oferta/CID751-IDhuYDH.html
Encyklopedia gotowania. Gotowanie na parze Bolesław Pilarek Z różnych technik przygotowania posiłków żywieniowcy szczególnie zalecają gotowanie na parze. Sporządzane w ten sposób potrawy pod względem zawartości witamin i minerałów są najwyższej jakości, jako że ten proces ogranicza ich degradację. Ważne jest także to, że posiłki gotowane na parze nie wymagają użycia tłuszczu.Z tych ważnych powodów przygotowaliśmy tomik zawierający ponad 60 receptur na potrawy, których przyrządzenie wymaga użycia tylko specjalnego trzyczęściowego garnka.
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDgETb3.html
zanotowane.pldoc.pisz.plpdf.pisz.plkava.keep.pl
|